Recept: vörösbabos tonhalkrém

Rita konyhája
Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Magyar Kardiológusok Társaságának dietetikusa szerint a halfogyasztást változatosabbá teheti ez a reggelire-vacsorára fogyasztható krém. A hal jótékony hatását minden szívbetegnél kimutatták, különösen koszorúér betegeknél. A bab rosttartalma miatt telít, így fogyókúrázók is fogyaszthatják.

Halat enni egészséges, de nem mindig jutok friss halhoz, hogy grillezek, vagy pároljak vele. Ilyenkor jön jól a tonhalkonzerv, amit egy kis kavircolás után kenhetünk a pirítósra, bagettre - írja a recept szerzője, Hadarik Rita.

A különleges halételt a "Finoman - egészségesen - változatosan" Rita konyhája oldalon találják meg, kattintsanak ide, készítsék el Önök is!